Opinie o dr Łukasz Paluch

Josepha Conrada 24,
01-922 Warszawa

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 33 ocen

5

Atmosfera

5

Wynagrodzenie

5

Czy polecił(a)byś firmę znajomym?

Konsultacje u lekarza flebologa powinny być wykonywane regularnie w celu zapobiegania dalszemu rozwojowi choroby, gwarantują one również możliwość uniknięcia inwazyjnych metod leczenia - w przypadku małych oraz średnich zmian niewydolności żylnej najczęściej wykonywane są zabiegi małoinwazyjne, np. skleroterapia, podczas której wstrzykuje się preparat chemiczny w światło naczynia, jak również laserowe usuwanie żylaków.

Każda wizyta u lekarza dr. Łukasza Palucha związana jest z obowiązkowym wykonaniem badania USG Doppler żył kończyn dolnych, żył miednicy mniejszej, przymacicza oraz naczyń biodrowych. Jeżeli istnieje podejrzenie występowania innych patologii, w tej samej cenie wykonywane jest badanie USG Doppler naczyń znajdujących się w innej okolicy, np. kończyn górnych, okolic krocza czy klatki piersiowej. Dr Paluch przyjmuje swoich pacjentów od poniedziałku do soboty w godzinach od 9:00 do 19:30 w Warszawie - na wizytę można umówić się zarówno telefonicznie, jak i e-mailowo. 


Co więcej, dr Łukasz Paluch dla poprawy komfortu swoich pacjentów prowadzi również praktykę lekarską w formie online z wykorzystaniem e-maila lub skype'a. Na fachową poradę medyczną bez konieczności wychodzenia z domu wystarczy wcześniej się umówić. Podczas konsultacji online dr Paluch może zdiagnozować problem na podstawie wcześniej przeprowadzonych badań, a także zdiagnozować problem na podstawie przeprowadzenia wywiadu lekarskiego. W miarę możliwości, jakie daje Internet lekarz flebolog może zaordynować leczenie oraz ocenić skalę problemu dzięki przeprowadzeniu wideokonferencji. Lekarz może również wypisać odpowiednie leki, jak również przedłużyć zwolnienie oraz ocenić jak goją się rany, a także instruować proces zmiany opatrunku. Przed planowanym terminem wizyty online, lekarzowi należy przesłać badania oraz zdjęcia związane ze skutkami niewydolności żylnej, jak również opisać problem wraz ze stosowanymi lekami i występującymi chorobami współistniejącymi. 

Sprawdź opinie o dr Łukasz Paluch (33)

Renata

2021-05-30 13:37:14

Adres IP:

*.*.*.44

Cudowna atmosfera i rezultaty. Z problemami żył radzę zgłosić się właśnie do tego specjalisty.

ocena

5
Milena

2021-05-16 13:49:53

Adres IP:

*.*.*.67

Przyjazna dla pacjenta atmosfera.

ocena

5
Alicja

2021-05-13 13:45:47

Adres IP:

*.*.*.84

Lekarz jest bardzo przyjazny dla pacjentów. Nie ma się czym stresować.

ocena

5
Kamila

2021-05-12 13:58:03

Adres IP:

*.*.*.31

Znakomite miejsce do leczenia żylaków w Polsce.

ocena

5
Urszula

2021-05-08 14:56:13

Adres IP:

*.*.*.35

Dr Paluch zajmuje się leczeniem żył.

ocena

5
Kamila

2021-05-07 13:29:25

Adres IP:

*.*.*.32

Przemiła atmosfera i wysoki standard w klinice.

ocena

5
Sylwia

2021-05-06 13:37:24

Adres IP:

*.*.*.35

Znakomite miejsce do leczenia chorób flebologicznych.

ocena

5
Ola

2021-05-02 18:33:10

Adres IP:

*.*.*.23

To miejsce zajmuje się leczeniem chorób żylnych.

ocena

5
Adam

2021-05-01 15:06:29

Adres IP:

*.*.*.67

Posiadam pozytywną opinię na temat tej placówki.

ocena

5
Brygida

2021-04-18 16:40:17

Adres IP:

*.*.*.24

Dr Paluch doskonale zna się na leczeniu wszelkich chorób żył.

ocena

5
Barbara

2021-04-08 19:56:55

Adres IP:

*.*.*.54

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze, Pan Doktor odpowiedział na wszystkie moje pytania i doradził sposób leczenia. Polecam.

ocena

5
Kamila

2021-04-08 16:59:22

Adres IP:

*.*.*.21

Solidne podejście i satysfakcjonujące rezultaty.

ocena

5
Katarzyna

2021-03-28 15:36:47

Adres IP:

*.*.*.21

Polecam. Miejsce godne polecenia.

ocena

5
Mariusz

2021-03-19 13:52:42

Adres IP:

*.*.*.61

Fantastyczna wiedza i podejście do pacjentów.

ocena

5
Monika

2021-03-18 13:33:02

Adres IP:

*.*.*.25

Najlepszy lekarz flebolog w stolicy. Szczerze polecam.

ocena

5
Karol

2021-03-17 15:00:02

Adres IP:

*.*.*.30

Bardzo dobre podejście do pacjenta, polecam!

ocena

5
Patrycja

2021-03-14 13:50:20

Adres IP:

*.*.*.58

Najlepsze badanie żył w Polsce. Placówka specjalizuje się w leczeniu chorób żył.

ocena

5
Ewa

2021-03-14 13:00:28

Adres IP:

*.*.*.25

Polecam pana dr Paluch. Najlepszy flebolog.

ocena

5
Halina

2021-03-01 21:22:25

Adres IP:

*.*.*.89

Lekarz, który posiada bardzo miłe podejście do pacjenta.

ocena

5
Sylwia

2021-02-22 16:47:16

Adres IP:

*.*.*.22

Lekarz zna się na swoim fachu i posiada wieloletnie doświadczenie. Mogę szczerze polecić.

ocena

5
Ula

2021-02-19 15:35:53

Adres IP:

*.*.*.27

Zdecydowanie mój faworyt wśród kilku lekarzy flebologów. Ma ogromną wiedzę w tej dziedzinie.

ocena

5
Ilona

2021-02-11 15:40:28

Adres IP:

*.*.*.21

Prawdziwy lekarz z powołania. Polecam!

ocena

5
Sylwia

2021-01-06 15:53:08

Adres IP:

*.*.*.49

Polecam! Zna się na flebologii bardzo dobrze.

ocena

5
Ilona

2020-09-01 21:03:04

Adres IP:

*.*.*.87

Polecam Doktora Łukasza Palucha wszystkim, którzy mają problemy żylne.

ocena

5
Waldek

2020-05-11 16:54:18

Adres IP:

*.*.*.33

Polecam z czystym sumieniem

ocena

5
Katarzyna

2020-01-28 12:04:16

Adres IP:

*.*.*.22

Pełen profesjonalizm i empatia w stosunku do pacjenta, bardzo polecam.

ocena

5
Marta

2019-08-10 18:55:17

Adres IP:

*.*.*.35

Bardzo dobry flebolog. Pomógł mi w leczeniu mojej choroby.

ocena

5
Justyna

2019-08-07 13:07:58

Adres IP:

*.*.*.70

Przyjemna atmosfera. Polecam tego flebologa.

ocena

5
78

2019-05-24 07:06:51

Adres IP:

*.*.*.80

Polecam tego flebologa. Zna się na rzeczy. Ma bogate doświadczenie w tym temacie.

ocena

5
Teresa

2019-04-15 23:26:09

Adres IP:

*.*.*.60

Znam same pozytywne opinie odnośnie tego lekarza. Ja również polecam.

ocena

5
Karol

2019-04-03 19:49:04

Adres IP:

*.*.*.67

Lekarz godny polecenia.

ocena

5
Dorota

2019-02-17 16:00:08

Adres IP:

*.*.*.29

Bardzo dobrze u mnie zadziałało leczenie przeprowadzone przez dr Palucha. Polecam lekarza.

ocena

5
Sandra

2018-06-07 13:50:15

Adres IP:

*.*.*.94

Lekarz na prawdę zna się na swoim fachu.

ocena

5

Inne firmy

Puls Druk - druk offsetowy Warszawa

Słowackiego 22a
05-816 Michałowice

Średnia Ocena

5/5
Tonery DMD

Al. Sikorskiego 2/7
35-304 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

Linea autoryzowany punkt serwisowy TASKI

Jestem zadowolony. Naprawa bardzo szybka.

Bartosz

Średnia Ocena

5/5

Maszyny pakujące LS TECH

System paletyzacji LS Tech znacząco usprawnił naszą linię produkcyjną. Efektywność wzrosła, a koszty spadły. To naprawdę wartościowe...

Janusz

Średnia Ocena

5/5

Wypełnianie zmarszczek - Klinika Dr Parda w Piasecznie

Rewelacyjne efekty wypełniania zmarszczek. Jestem w szoku.

Klaudia

Średnia Ocena

5/5

Najnowsze firmy w bazie

Klinika Medycyny Estetycznej Dr Szczyt

Królewicza Jakuba 37
02-956 Warszawa

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Lidl

Poznańskiej 48
62-080 Tarnowo Podgórne

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Biedronka

Wołczyńska 18
60-003 Poznań

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

Planowanie wesela w hotelu - jak skutecznie budżetować wydarzenie?

Planowanie wesela w hotelu - jak skutecznie budżetować wydarzenie?

Wybór rozrywki na weselu w hotelu: DJ, Zespół muzyczny czy inne opcje?

Wybór rozrywki na weselu w hotelu: DJ, Zespół muzyczny czy inne opcje?

Magiczne plenerowe wesele w hotelu: świeże powietrze dla zakochanych

Magiczne plenerowe wesele w hotelu: świeże powietrze dla zakochanych